whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/document/whirlpool/do-46612da4-83b1-4271-b4d4-6dfea9f7cc03/jsind9/WEB/Haszn-lati-tmutat-.pdf

Ez az útmutató az alábbi honlapon is elérhető: www.whirlpool.hu. AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS. A kézikönyvben és a készüléken található fontos ...

whirlpool-cdn.thron.com/delivery/public/document/whirlpool/do-46612da4-83b1-4271-b4d4-6dfea9f7cc03/jsind9/WEB/Haszn-lati-tmutat-.pdf - kapcsolódó dokumentumok

Ez az útmutató az alábbi honlapon is elérhető: www.whirlpool.hu. AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS. A kézikönyvben és a készüléken található fontos ...

F. Crisp fogantyú (csak egyes modelleknél). Ezzel veheti ki a forró crisp tálcát. A tartozékok száma és típusa a megvásárolt modelltől függően változó lehet ...

A kávédaráló gyárilag úgy van beállítva, hogy megfelelő kávét készít- sen, ezért nem szükséges beállítani. Azonban ha az első néhány kávé elkészítésekor úgy ...

A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐT NE HASZNÁL- ... edény sütőbe helyezése előtt, ... AZ ÜZEMELÉS SORÁN a grillező fűtőszál a Grill gomb lenyomásával ki-/ bekapcsolható.

PACB29CO. PACB29HP. PACB212HP. MAGYAR. Használati útmutató. 4. oldal ... A külső rész megtisztítása ... megtörve, és ne csöpögjön a víz a padlóra.

A készülék üzembe helyezésekor a vezérlőpanel egy 1 másodperces funkcionális tesztet hajt végre, majd ezután automatikusan átvált a „Gombzár” funkcióra.

JELEK A KIJELZŐN. Ajtó zárva. FreshCare+ bekapcsolva. Késleltetett indítás bekapcsolva. Gombzár bekapcsolva. Mosási fázis. Jelzi, hogy a mosási ciklus ...

automatikus elkészítését (lasagna, hús, hal, zöldségek, ... sült zöldségek (4. szint) / lasagne ... le a kallantyúkat az eredeti helyzetükbe: győződjön.

A főmosáshoz való mosószer, folteltávolító vagy vízlágyító. Előmosás rekesze. Mosószer az előmosáshoz. Öblítőszer rekesze. Öblítőszer. Folyékony keményítő.

plynu, než je ten, pre ktorý bol vyrobený (uvedený ... bol poškodený alebo spadol. ... alkoholos italok hozzáadásakor, mert azok tüzet okozhatnak.

szikra stb. miatt tüzet okozhat. ... A szuper csendes mód indítására és leállítására szolgál. ... Szuper csendes üzemmód jelzőfénye.

Ne hagyja a sütőt felügyelet nélkül, különösen akkor, amikor a sütés ... Lazac zöld- -20 g póréhagyma gombot a 3-as számú recept kiválasztásához, majd.

A szállító címe: VIA CARLO PISACANE, 1 20016 PERO (MI) ITALY. Modellazonosító: WBC 3C26 X (2). Általános termékparaméterek: Paraméter. Érték. Paraméter.

8 июл. 2021 г. ... tapasztalat vagy ismeretek hiányában hozzá nem értő személyek csak felügyelet mellett vagy a készülék biztonságos használatára.

Karaj, rablóhús és kolbász grillezése; csőben sült zöldségek sütése vagy kenyér ... elkészült ételek meleg és ropogós állapotban tartása (pl. húsok, rántott.

Ez a szárítógép kizárólag olyan célra készült, hogy gépben szárítható ruhaneműket szárítson olyan mennyiségben, amely a háztartásokban szokásos.

A sütés végeztével állítsa a gombot 0 pozícióba, és nyomja meg a közepét, ... Pizza: házi pizza sütésére szolgáló funkció. ... Kenyér / Focaccia.

eredeti helyére. ... Folyékony töltelékes (sós és édes) torta és pizza egy vagy két szinten ... előmelegítésére (pizza és meleg szendvics kivételével).

és kapcsos ruhadarabokat (pl. melltartó) mosózsákban vagy zipzárral ellátott ... Kapcsok. Húzza fel a zipzárakat, gombolja be a gombokat,.

FAGYASZTOTT ÉLELMISZEREK ELTARTHATÓSÁGA . ... FAGYASZTOTT ÉLELMISZEREK ELTARTHATÓSÁGA. A táblázatban megtekintheti a ... Gomba. 6–8. Petrezselyem. 10–12.

Ellenőrizze azt, hogy a mikrohullámú sütő alatt, felett és mellett szabad térköz legyen, ... tonságos kezelésével és a veszélyekkel kapcsolatban.

do Microban® são incorporados na estrutura de polímero do filtro de ar ... Ez a Microban szűrő csak olyan Whirlpool hűtőszekrényekbe telepíthető, amelyek.

Az üzembe helyezést és a szervizelést/javítást csak szakképzett műszerész végezheti el a gyártó utasításainak megfelelően és a helyi biztonsági.

tartós és a magas hőmérsékletnek ellenálló pamutból készültek. ... Ennél a programnál lehetősége van keményítő vagy öblítőszer hozzáadására.

AZ ÓRA BEÁLLÍTÁSA . ... 200 °C-on kb. egy órán át, hogy megszűnjön a ... A sütő első bekapcsolásakor be kell állítani az órát. Fogassa el a.

1. Kérdezze meg a vízszolgáltató társaságtól a vízkeménység értékét... 2. ...adja meg ezt az értéket a mosogatógépen. Só szükséges. Német keménységi fok °dH.

Kelt tészták. 2. 170-180. 45-55. Töltött sütemények. 2. 180-200. 60-90. Kekszek. 2. 170-180. 35-45. Lasagne. 2. 190-200. 45-55. Kenyér/pizza. 2. 200-225.

7. 8. 6. A TERMÉK BEMUTATÁSA. 1. Fedlap. 2. Mosószer-adagoló ... Érzék) - érzékelőtechnológia, amely a töltet súlya alapján szabályozza a víz- és.

berendezések hulladékairól szóló 2002/96/ ... használni a fagyasztott élelmiszerek ... Lefagyasztása előtt a húsokat illetve vadhúsokat kellő.

Víz. A szimbólum mindig világít, és - amikor a készülék a vízhálózathoz van csatlakoztatva - a vízadagolás mindig lehetséges. Vacation Mode (Vakáció üzemmód).

FIGYELEM: A csomagolóanyagok kiselejtezése. A csomagolóanyag 100%-ban újrahasznosítható, és az újrahasznosíthatóság jelével van ellátva (. ) ...

a gyári számot (S/N) ... HU - modell. HU - gyári szám ... A hűtő hőmérséklet-beállításának módosítására szolgál; a kiválasztott hőmérséklet.

Zöldségek elkészítése. 650. Hús és hal sütése. ... Fasírt. 750. 20-22. • CRISP. Ételek aljának és tetejének tökéletesre pirításához.

Kandírozott gyümölcs 75 g. Friss ricotta 250 g. Keserű kakaópor 75 g. Fahéjpor 1 csipet. Hántolt mandula 100 g. Omlós tészta 300 g. Az omlós tésztához.

Kigyullad a piros jelzőlámpa ... A hőmérséklet riasztás arra utal, hogy a rekesz belsejének hőmérséklete nem ... piros lámpa automatikusan elalszik.

hogy ezek alkalmasak-e mikrohullámú sütéshez, és ... Mikrohullámú sütéshez nem lehet fémedényeket ... Fagyasztott ételek kiolvasztásához, vaj és sajt.

A HAGYOMÁNYOS ELEKTROMOS FŐZŐFELÜLETEK ... a főzőfelület és a sütő között (lásd az “Elektromos ... és hal, zöldségekkel együtt vagy anélkül történő.

MOSÁSI KEZELÉSI CÍMKÉK. A mosóteknő szimbólumban megadott hőmérséklet jelzi a ruhadarab mosásához megengedett legmagasabb hőmérsékletet.

Szárítógépben nem szárítható. TAKARÉKOSSÁGI TIPPEK ... A fény a vezeték nélküli jel erősségét is jelzi (ha a jelzőfény összes.

3 июл. 2020 г. ... Gombok lezárása. 5. Gőzölés opció. 6. Kapcsoló (forgassa el a kiválasztáshoz/nyomja meg a jóváhagyáshoz). 7. Indítás késleltetése.

Ez a weboldal cookie -kat használ annak érdekében, hogy weboldalunkon a legjobb élményt nyújtsa.